• Storseger mot Kvarnsvedens IK!

I onsdagens kvällsmatch på hemmaplan mötte vi Kvarnsvedens IK och kunde säkra en imponerande storseger med hela 5-0. Det var dominans från vår sida genom hela matchen. Redan från början tog vi tag i spelet och visade vår överlägsenhet. Vi spelade välorganiserat och hade ett stort bollinnehav vilket till slut gav resultat. Det resulterade i fem mål framåt som fördelades mellan fem olika målskyttar. Muktar, Herekol, Bastian, Antanas och Anton stod för målen som bidrog till segern. Trots att vi vann med 5-0 kände vi att segersiffrorna kunde ha varit ännu större med tanke på det spelövertag vi hade. Nu tar vi med oss dessa tre poäng och fokuserar på nästa match. Vi fortsätter att jobba hårt och strävar efter att uppnå nya framgångar i kommande matcher. Tack till alla inblandade och grattis till segern! Herr A 12 sep 2023 0kommentarer
  • Förlust mot Karlbergs BK!

Söndagens match mot Karlbergs BK på bortaplan resulterade i en 2-0 förlust. Vi inledde matchen på ett disciplinerat sätt och försvarade oss väl samtidigt som vi skapade farliga kontrings möjligheter som tyvärr inte resulterade i mål. I den 42:e minuten tilldelades Karlberg en straff som de förvaltade på bästa sätt och därmed tog de ledningen med 1-0. Det blev även halvtidsresultatet. Efter ett bra snack i halvtid kände vi oss redo för matchens andra halva men tyvärr kom kallduschen ungefär tio minuter in i andra halvlek när Karlberg utnyttjade ett försvars slarv och ökade sin ledning till 2-0. Tyvärr lyckades vi inte komma tillbaka in i matchen och Karlberg höll fast vid sin ledning fram till slutsignalen, slutresultatet skrevs till 2-0 och Karlberg tog över serieledningen. Efter två raka segrar med tio mål framåt så fick vi se oss besegrade den här gången. Men vi låter oss inte nedslås av det. På söndag väntar en ny match på hemmaplan mot Skiljebo SK där vi kommer att göra allt för att ta tre poäng. Låt oss fortsätta kämpa och sträva efter framgång i kommande matcher. FORZA FCA! Herr A 12 sep 2023 0kommentarer
  • Målrik match mot IFK Uppsala!

Efter en tuff förlust senast mot FC Gute på Gotland tog laget en viktig seger i lördagens match mot IFK Uppsala. Redan i den 13:e minuten jobbade Arlanda till sig en straff som tyvärr missades. Minuten efter det lyckades Uppsala kontra in matchens första mål. Ett mål som inte skulle knäcka hemmalaget. FC Arlanda kom starkt tillbaka och kunde göra tre mål innan halvtidspausen. Muktar Ahmed och Herekol Bayram stod för varsitt mål och ett självmål av bortalagets mittback. Andra halvlek var fortsatt intensiv med båda lagen som gav sitt allt. FC Arlanda fortsatte att vara starka framåt och lyckades göra ytterligare två mål. Muktar Ahmed och Herekol Bayram bidrog med varsin träff återigen i andra halvlek och fullbordade därmed sina dubbelmål för matchen. IFK Uppsala gav aldrig upp och visade också sin kämpaglöd och lyckades göra två mål under den andra halvleken. Matchen slutade till slut med 5-3 och laget är tillbaka på vinnarspåret igen! Publiken fick se en underhållande match med många mål och en viktig seger för laget. Redan på onsdag är det dags för ny match när Kvarnsvedens IK kommer på besök till Midgårdsvallen. Matchstart Kl 20.00, vi ser fram emot att se alla Arlandasupportrar på plats! Herr A 4 sep 2023 0kommentarer
  • Upplandsderby på Midgårdsvallen!

Vi välkomnar alla medlemmar till A-lagets hemmamatch mot IFK Uppsala imorgon. Matchen börjar kl 16.00 på huvudarenan i Midgårdsvallen. Kom och se på fin fotboll och stötta vårt A-lag till tre poäng. Ps: Det lovas ett grymt utbud i kiosken och magiska hamburgare. Välkomna! Med vänlig hälsning FC Arlanda #arlandafamiljen FC Arlanda 1 sep 2023 0kommentarer
  • Poängtapp på tilläggstid

Efter ett litet sommarbreak här på hemsidan där laget gått igenom en tuff period resultatmässigt är det dags igen för uppdateringar. Det har spelats 4 st matcher sedan det senaste inlägget. På de fyra matcherna har det blivit tre förluster mot FC Järfälla, IK Franke, Enskede IK och en oavgjort match mot Österåker United FK senast nu i söndags. Till söndagens match var det tydliga förutsättningar i en svårt bortamatch. Det var en match där man absolut inte fick förlora för att inte hamna i ett tufft läge i tabellen. Det var matchstart kl 16.00 på Österåkers Friidrottsarena och matchen fick sig en rivande start när vi tog ledningen redan efter 7 minuters spel. Muktar avslutade resolut efter att ha blivit fint framspelat av Herekol som är ett av sommarens nyförvärv. Första halvleken skulle präglas av en del kamp där Österåker främst hotade genom frisparkar på offensiv planhalva. Vi kommer själva även till en massa "nästan lägen" där sista passningen eller avslutet inte gick vägen. Halvleken skulle dock avslutas med ett rafflande skott av Herekol som tog i ribban. Ett skott som förtjänade ett bättre öde. Men vi fick nöja oss med halvtidspaus och ledning med 1-0. Andra halvleken fortsätter likt den första och när Anton säkert sätter dit en straff i mitten av halvleken trodde de allra flesta på plats att saken var klar. Efter målet har vi en massa lägen för att punktera matchen men bollen ville inte leta sig in och målramen skulle visa sig inte vara våran bästa vän för dagen. När Österåker chockartat reducerar i den 82:a minuten så får sig matchen ett nytt liv och ger motståndarna luft under vingarna. Tyvärr för våran del så lyckas även Österåker kvittera på tilläggstid efter ett långskott som ändrade riktning efter touch på en Arlandaförsvarare. Matchen slutar 2-2 och efter att ha släppt in två sena mål känns det som två förlorade poäng. Sett till målchanser så borde vi ha punkterat matchen tidigare. Surt med ett sent poängtapp men prestationen bådar gott för framtiden. Vi tackar Österåker United FK för en god match och tar nya tag till lördagens hemmamatch mot Sandvikens AIK. Matchstart Kl 16.00 på Midgårdsvallen. Vi ses på plats, Vamos FCA! Herr A 16 aug 2023 0kommentarer